over Beenhakkers Slagwerk

Beenhakkers Slagwerk is een bedrijf dat verschillende soorten drumcircles, energizers en workshops met percussie, drums, slagwerk, boomwhackers en beweging & stem aanbiedt, “op locatie” door het hele land. Alle sessies staan in het teken van: plezier, luisteren, afstemmen, samenwerken, groepsgevoel en verbinding; de ene vorm wat meer dan de andere.

Onder enthousiaste begeleiding van Hans Beenhakkers zijn er mogelijkheden voor bijna alle soorten gelegenheden, locaties, plaatsen en groepen. Bijvoorbeeld een interactieve samenwerkings-ervaring met een drumcircle, een korte en verfrissende energizer met boomwhackers, een losmakende energizer stem-happening, een verrassende en hilarische energizer clappyhappy, een originele en vrolijke Energizer – Happening emmer-drummen, of een actieve en groepsgevoel-bevorderende percussieworkshop,

ABN3Beenhakkers Slagwerk werkt met groepen van 10 tot 100 of zelfs 1000 deelnemers.
Activiteiten lopen vanaf 10/15/30 minuten tot een uur, 2×40 minuten, of een heel dagdeel.
Muzikaliteit, ervaring, ritmegevoel of een goede stem zijn niet  belangrijk. Wél belangrijk is enthousiasme, een ‘open mind’, en  de bereidheid om uw collega’s, vrienden of (on)bekenden op een nieuwe of andere wijze te ontmoeten.