clappyhappy energizer

Wil je jouw medewerkers, collega’s of vrienden de handen eens flink uit de mouwen laten steken?
Wil je kijken of ze de handschoen willen opnemen?
Wil je ze elkaar eens flink onder handen nemen?
Dat kan met “ClappyHappy” van Beenhakkers Slagwerk.

ClappyHappy is een verrassende en enerverende ritmische energizer met huishoudhandschoenen. Teambuilding, in het ritme komen, afstemmen, contact maken, ondernemen, team-speler zijn, netwerken en samenwerken. Het kan allemaal in korte tijd verwezenlijkt worden op een actieve en hilarische manier.

Met verschillende kleuren huishoudhandschoenen komt in korte tijd, onder enthousiaste begeleiding van Hans Beenhakkers, een muzikaal, hilarisch en theatraal klap-spektakel tot stand. Iedereen wordt meegenomen, en uw collega’s, medewerkers of teamleden zullen er weken later nog over praten.
Iedereen wordt actief en energiek betrokken. De stemming komt er goed in. Iedereen kan met een positief gevoel de bijeenkomst beginnen, vervolgen of afsluiten. De huishoudhandschoenen mogen na afloop mee naar huis als aandenken.

Een “Clappy-Happy” energizer is inzetbaar bij alle soorten gelegenheden.
Kick-off’s, congressen, conferenties, cursussen, trainingen, personeelsdagen, studiedagen, bedrijfsuitje, festiviteiten en diverse soorten groepsactiviteiten voor bedrijven, particulier of instellingen.

Geschikt voor groepen van 15 tot een paar honderd of meer personen. Op locatie, en jullie thema is in overleg inpasbaar.
De meest gebruikelijke lengtes van deze verrassende ritmische energizer ClappyHappy zijn 15/20 of 30 minuten. Ander lengtes zijn in overleg mogelijk.

Neem voor meer informatie contact op via de contact-pagina.

clappyhappy