energizer boomwhackers

Compacte energizers (korte energieke workshop) met zogenaamde “boomwhackers” (spreek uit: boemwekkers.) zijn zeer geschikt voor alle soorten groepen; als  ijsbreker, intermezzo of uitsmijter; voor ieder soort meeting, vergadering, conferentie, training of feestelijke bijeenkomst.
Geschikt voor groepen van 12-1000 of meer personen, tijdsduur 15, 30 of 40 min.

Een energizer boomwhackers, bijvoorbeeld als U:
-iedereen fris en met nieuwe energie de bijeenkomst in laten gaan.
-de groep zichzelf snel wilt laten oppeppen na de bekende”lunch-dip”.
-in korte tijd met uw groep iets verassends en verfrissends neer wilt zetten.
-op zoek bent naar een originele en korte opening, ijsbreker, intermezzo, afsluiting of uitsmijter voor uw bijeenkomst, meeting of vergadering.

energizer boomwhackers

Wat zijn boomwhackers?
Boomwhackers zijn felgekleurde lichtgewicht plastic buizen van verschillende lengte (30-65cm) die gemakkelijk in de hand liggen. Als je ermee tegen je hand slaat komt er geluid uit. Elke kleur boomwhacker heeft een andere lengte en toonhoogte, en door iedere kleur een verschillend ritme te laten spelen ontstaat er al snel een op Afrikaanse leest geschoeide, swingende ritme-compositie.
Hier kun je horen hoe boomwhackers klinken.

Energizer (korte sessie) van 30 of 20 minuten
In korte tijd speelt de groep een eenvoudige, vrolijke en swingende muzikale compositie, waar iedereen fris, enthousiast en geïnspireerd van wordt.
Als vanzelf wordt het groepsgevoel versterkt, worden gangbare gedachtenpatronen en gewoontes doorbroken, komt er nieuwe energie in de groep, en ontstaat er een aangenaam enthousiaste en positieve sfeer. Hierna kan de bijeenkomst met vernieuwde frisse energie beginnen, worden voorgezet, of met een positief gevoel worden afgesloten.
Er wordt gewerkt via het principe voorspelen-naspelen. Iedere kleur boomwhacker speelt een eigen (eenvoudig) ritme wat elkaar aanvult, zodat het muzikale geheel meer is dan de som der delen (synergie). In korte tijd wordt een korte ritme-compositie in elkaar gezet, met een verrassend eindresultaat.

Een energizer met boomwhackers is mogelijk voor groepen van 12 tot 1200 personen (grote groepen in overleg).

Lees verder over boomwhackers op de pagina’s boomwhackers-happening en  waarom-boomwhackers?
Aparte website over energizers met boomwhackers op www.boom-whackers.nl.