over Hans Beenhakkers

Hans Beenhakkers wordt door de deelnemers ervaren als een enthousiast, open en toegankelijk persoon. Met de nodige humor en op luchtige wijze stelt hij de begrippen samenwerking en naar-elkaar-luisteren in een nieuw daglicht.

Hans Beenhakkers is als percussie-docent (docerend musicus) in 1993 afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium, en heeft studiereizen gemaakt naar o.a. Cuba en West-Afrika.
Vanuit studie psychologie geïnteresseerd in werken met groepen mensen en groepsprocessen. Heeft meer dan 20 jaar ervaring in het geven van percussie workshops, lessen, energizers en cursussen aan de meest uiteenlopende groepen mensen.
In 2012 is Hans de opleiding bij Arthur Hull voor “certified drumcircle facilitator” begonnen, en geeft begeleidde (facilitated) drumcircles . Tot nu toe heeft Hans een 3-daags en een  4-daags in Duitsland (Kassel). en een 6-daags programma in Schotland (Wiston) gevolgd, In 2014 volgt Hans een 10-daags programma in Hawai.
Hans heeft in 2013 de 2-jarige opleiding tot stembevrijder bij Jan Kortie (Ode an die Freude) afgerond en is Hans een gediplomeerd stembevrijder die workshops stembevrijding en stem-happenings geeft.Hans BeenhakkersSinds 1994 runt Hans zijn eigen bedrijf “Beenhakkers Slagwerk”. Daarmee geeft hij met djembe’s en percussie-instrumenten zowel drumcircles, workshops en energizers met boomwhackers en huishoudhandschoenen (ClappyHappy). Voor bedrijven, instellingen en allerlei soorten groepen, zowel voor teambuilding als voor ontspanning.

Mogelijkheden bij Beenhakkers Slagwerk zijn een drumcircle, energizer boomwhackers of clappyhappy, een workshop percussie of een stem-happening.
Allen zijn uitermate geschikt voor ieder soort bijeenkomst, meeting of training voor zowel teambuilding als voor ontspanning. Zie hiervoor de links in de menubalk bij “aanbod”.

klik hieronder door naar pagina 2 over Hans Beenhakkers