last-minute

Is er op het laatste moment een programma-onderdeel uitgevallen? Is er kort van tevoren nog een wijziging in het programma gekomen, waardoor er iets extra’s of iets anders nodig is? Blijkt in de allerlaatste voorbereidingen dat er nog een enerverend of oppeppende onderdeel mist in het geheel? Of zoek je nog iets “anders” voor een op-korte-termijn te organiseren bijeenkomst op een mooie locatie?.

Een kortere energizer of een langere drumcircle percussie-workshop kan vaak ook op nog zeer korte termijn geboekt worden!

Last-Minute: Is het al volgende week?

Soms is er op zeer korte termijn een flexibel programma-onderdeel nodig.
Beenhakkers Slagwerk
is gespecialiseerd in last-minute boekingen en kan de activiteit eenvoudig aanpassen aan het bestaande programma. Als er plaats is in de agenda van Beenhakkers Slagwerk kun je eenvoudigweg meteen boeken. De instrumenten en Hans Beenhakkers staan altijd klaar om de deur uit te gaan om een energiek en enthousiaste energizer of drumcirkel-percussieworkshop te verzorgen op alle locaties in Nederland, Belgïe en aangrenzende gebieden (bv Duitsland).

lastminute-last-minute

Praktische afhandeling
Begeleider Hans Beenhakkers zelf neemt telefonisch met jou de afspraken en details met door (99% van alle boekingen worden bij Beenhakkers Slagwerk telefonisch afgehandeld).
Kijk  aub op de contact-pagina welke gegevens je paraat dient te hebben.

De schriftelijke bevestiging ontvang je bij last-minute boekingen nog dezelfde dag (indien mogelijk binnen het uur, of enkele uren) per email als pdf-bestand, waarna je deze ondertekend terug kunt scannen & mailen (of evt faxen).

Last-minute mogelijkheden zijn:
energizer boomwhackers
energizer clappy-happy
energizer body-percussion
energizer stemhappening
energizer-happening emmer-drummen
drumcircle-percussieworkshop

Andere mogelijkheden of varianten zijn altijd bespreekbaar: bel voor meer informatie of mail via de contactpagina.