mogelijkheden

Hieronder vind je de praktische mogelijkheden bij Beenhakkers Slagwerk. Voor zowel de drumcirkels, team-percussie-workshop als voor de fun-percussie-workshop,  voornamelijk tijdsduur, aantal deelnemers en locaties

-TIJDSDUUR
Een energizer met boomwhackers, clappyhappy of body-percussion is mogelijk in lengtes van 15, 20 of 30minuten (langer of korter in overleg mogelijk).
Een drumcircle-percussieworkshop is standaard 60 of 2x 40 minuten. In overleg is hiervoor ook 45 of 2×55 minuten mogelijk.
Langer is mogelijk met een drumcirkel: tot 2 of 3 uur of tot een heel dagdeel.

-AANTAL DEELNEMERS
Alle vormen en sessies zijn mogelijk voor groepen van 10 tot een paar honderd of meer personen. Groepen met minder deelnemers zijn in overleg mogelijk. Één en ander is ook afhankelijk van de soort activiteit, de locatie, zaal-inrichting, soort groep, plaatsing in het programma etc.
Een hele grote groep is mogelijk met een energizer met boomwhackers of huishoudhandschoenen, tot wel 1200 of meer personen.

-LOCATIES
Beenhakkers Slagwerk werkt in overleg op locaties door heel Nederland en België, en aangrenzende gebieden in Duitsland.
Voor een drumcircle en een percussieworkshop zijn er stoelen nodig voor (in ieder geval een groot deel van) de deelnemers. Bij de diverse energizers of stemhappening kunnen de deelnemers ook staan
(NB: Beenhakkers Slagwerk werkt alleen OP locatie en heeft zelf geen locatie)

mogelijkheden percussieworkshops

Interne links:
Kijk ook op de pagina’s Wat is het aanbod?, Voor-iedere-Groep en Waar? op welke Locatie?