percussieworkshop

Maak tijdens de meeting, bijeenkomst, vergadering of viering samen een swingend percussie-orkest van de groep (10-600 personen) met een percussieworkshop, onder de enthousiaste en professionele begeleiding van Hans Beenhakkers.

Door het samen musiceren verandert de ongeordend verzameling van deelnemende individuen als vanzelf in een swingende, energieke en verbonden groep.

De Percussieworkshop

Op een ontspannen manier legt Hans Beenhakkers in de percussieworkshop met humor het verband tussen teamwork, luisteren naar de ander, samenspel, respecteren van de anderen, en het functioneren van het team of groep in dagelijks werkverband.

Een percussieworkshop is een swingend, ontspannend en actief groepsgebeuren, dat veelzijdig inzetbaar is.
Iedereen doet mee met een echt instrument, er wordt veel gelachen, en op ontspannen manier ontstaat er, onder speelse professionele begeleiding, in korte tijd (45-90 min), een enthousiaste samenwerking tussen de deelnemers in het percussie-orkest, met bovendien een verrassend eindresultaat.

Een verfrissend en ontsuffend intermezzo, waardoor het “gangbare denken” even wordt stilgelegd, zodat er ruimte ontstaat om op een andere manier tegen dingen aan te kijken, en er openheid komt om nieuwe ideeën toe te laten.
Het samen muziek-maken zorgt voor nieuwe energie, enthousiasme, en nieuwe ideeën voor het vervolg van de bijeenkomst.

Klik verder voor de mogelijkheden van een workshop percussie

percussieworkshop Beenhakkers Slagwerk