percussieworkshop

Maak tijdens uw meeting of bijeenkomst samen een swingend percussie-orkest van uw groep (10-500 personen) met een percussieworkshop, onder de enthousiaste en professionele begeleiding van Hans Beenhakkers.

Door het samen musiceren verandert de ongeordend groep van deelnemende individuen moeiteloos in een swingende, energieke en verbonden groep.

De Percussieworkshop

Op een ontspannen manier legt Hans Beenhakkers in de percussieworkshop met humor het verband tussen teamwork, luisteren naar de ander, samenspel, en het functioneren van uw team of groep in dagelijks werkverband.

Een percussieworkshop is een swingend, ontspannend en actief groepsgebeuren, dat veelzijdig inzetbaar is.
Iedereen doet mee met een echt instrument, er wordt veel gelachen, en op onstpannen manier onstaat er, onder speelse professionele begeleiding, in korte tijd (45-90 min), een enthousiaste samenwerking tussen de deelnemers in het percussie-orkest, met bovendien een verrassend eindresultaat.

Een verfrissend en ontsuffend intermezzo, waardoor het “gangbare denken” even wordt stilgelegd, zodat er ruimte onstaat om op een andere manier tegen dingen aan te kijken, en er openheid komt om nieuwe ideeen toe te laten.
Het samen musiceren zorgt voor nieuwe energie, enthousiasme, en nieuwe ideeen voor het vervolg van uw bijeenkomst.

Klik verder voor de mogelijkheden van een workshop percussie

percussieworkshop Beenhakkers Slagwerk