Waarom een boomwhacker?

Een boomwhacker kan vrijwel onmiddellijk door iedereen bespeeld worden: er is geen ritmische of muzikale kennis nodig. Binnen een paar minutenna aanvang van de energizer is uw hele groep al “aan de slag” om samen de ideale opening, ijsbreker, intermezzo, afsluiting of uitsmijter te bewerkstellingen. Op ontspannen en humoristische manier wordt iedereen begeleid om via muzikaal samenwerken met elkaar tot een inspirerend en energiek eindresultaat te komen.
Is uw groep slagbestendig? Bent U zelf snel van slag?

boomwhacker energizer

 Voordelen boomwhackers
Boomwhackers zijn eenvoudiger uit te delen (geen lange opbouwtijden), eenvoudiger te bespelen, en maken minder lawaai dan “gewone” percussie-instrumenten (minder geluidsoverlast). De zaal hoeft niet omgebouwd te worden.
Kortom: boomwhackers zijn eenvoudiger inzetbaar, en ook zijn de prijzen lager vergeleken met een normale percussieworkshop!

Wilt U nog meer weten over een korte workshop boomwhackers? Kijkt U dan op de aparte website www.boom-whackers.nl , geschikt als ijsbreker, intermezzo of uitsmijter voor ieder soort meeting, vergadering, conferentie, training of bijeenkomst.