Waarom juist een boomwhacker?

Omdat een boomwhacker vrijwel onmiddellijk door iedereen bespeeld kan worden: er is totaal geen ritmische of muzikale kennis nodig. Binnen een paar minuten na aanvang van de energizer is jouw hele groep al “aan de slag” om samen de ideale opening, ijsbreker, intermezzo, afsluiting of uitsmijter van jouw evenement te bewerkstelligen. Op ontspannen en humoristische manier wordt iedereen begeleid om via muzikaal samenwerken met elkaar tot een inspirerend en energiek eindresultaat te komen.
Is jouw groep wel slagbestendig? Bent je zelf misschien snel van slag?

boomwhackers Beenhakkers SlagwerkVoordelen boomwhackers
Boomwhackers zijn veel eenvoudiger uit te delen onder de deelnemers, ook bij grotere groepen (geen lange opbouwtijden), zijn veel eenvoudiger te bespelen, en maken veel minder lawaai dan “gewone” percussie-instrumenten (veel minder kans op geluidsoverlast met de “buren”). Bovendien is het niet per se noodzakelijk de zaal niet om te bouwen (zoals voor een percussieworkshop of drumcirkel).
Kortom: boomwhackers zijn veel eenvoudiger inzetbaar, ook geschikt voor een snelle en korte onderbreking, en bovendien zijn de prijzen lager vergeleken met een drumcirkel of een percussieworkshop !

Een korte workshop of energizer met boomwhackers is geschikt als ijsbreker, intermezzo of uitsmijter voor ieder soort meeting, vergadering, conferentie, training, bijeenkomst, groep of locatie.