Wat is het aanbod?

Beenhakkers Slagwerk biedt een gevarieerd aanbod, van happenings, energizers en drumhappenings / drumcircle-workshops met o.a. percussie, boomwhackers, clappyhappy en/of stem. Dit alles vindt plaats óp locatie, voor ieder soort  groep.

Aanbod van Beenhakkers Slagwerk

Een drumhappening / drumcircle-percussieworkshop is voor veel mensen een totaal nieuwe ervaring. Er wordt weinig tot niets uitgelegd, er wordt weinig gesproken, er wordt voornamelijk gespeeld en muziek gemaakt, en er wordt veel gelachen. Er wordt voornamelijk gefocust op “hoe” je kunt spelen, niet op “wat’ je zou moeten spelen. Door het “spelen zelf” ervaren de deelnemers  gaandeweg hoe je samen muziek maakt, en hoe je als groep ook (of misschien zelfs “juist”) zonder te praten in korte tijd bij elkaar uit kunt komen. Iedereen kan gewoon zijn wie ‘ie is, en kan met zijn eigen specifieke kwaliteiten bijdragen aan de groep.

BeenhakSlagwDeelnemers

Doen, ervaren en plezier

Ook in een kortere energizer boomwhackers, een stem-happening, een energizer clappyhappy of bodypercussion staan zelf-doen, ervaren en plezier voorop. In korte tijd ervaart de groep hoe het is om samen muziek te maken. Er wordt meestal al genoeg gepraat gedurende de rest van de dag en iedereen zit meestal al genoeg in het hoofd: denken en serieus-zijn. “Nu even tijd voor iets heel anders!” / “And now for something completely different!”

Vaak is het “gewoon” en ontspannen ervaren, en in het hier & nu zijn de beste bron van informatie en leren. Hans Beenhakkers heeft de expertise en ervaring in huis om mensen daar te brengen, uit het hoofd, ín de ervaring en in het hier & nu, en daar helemaal aanwezig te zijn, dáár waar er (vanzelf en zonder moeite) écht geleerd kan worden.

Doe  mee en laat je verassen!

Interne links:
Kijk ook op de pagina’s
V
oor-iedere-Groep
Waar?-Welke lokatie’s?
Mogelijkheden