Agenda Drumcircle-Happenings / Interactieve Ritme-Cirkels

Oude agenda Drumcircle-Happenings met data van de openbare Drumcircle-Happenings / Interactieve Ritme-Cirkels door Beenhakkers Slagwerk waar iedereen aan mee kan doen .

Momenteel is er niets gepland.
Laatst bijgewerkt op 10-11-2022

Geschikte ruimte voor openbare Drumcircles in Nijmegen gezocht

Ik ben op zoek naar een geschikte ruimte voor de openbare Drumcircle-Happenings / Interactieve Ritme-Cirkels in Nijmegen waar je lawaai mag maken.
Neem contact op via de contact-pagina als je iets weet.

Reageer via de contact-pagina als je interesse hebt om een openbare Drumcircle-Happening / Interactieve Ritme-Cirkel bij jou in de buurt met mij samen te organiseren.

Als je je opgeeft voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe data van openbare Drumcircle-Happening / Interactieve Ritme-Cirkel van Beenhakkers Slagwerk, en krijg je tips en video’s voor jouw ritmegevoel.

agenda DrumHappenings / drumcirkel-workshops, drumcirkel, drum-happening

……..of reageer onder dit artikel.


Agenda Drumcircle-Happenings / Interactieve Ritmecirkels


2017
Door het hele jaar verspreid ongeveer maandelijks Gemeenschaps-Drumcircle-Happenings in Hilversum tijdens “Meet Hilversum” op zondagen en zaterdagen in 2017 . Ontmoet elkaar in het Ritme!

Speciaal voor statushouders (vluchtelingen met verblijfsvergunning) en betrokken bewoners in de omgeving van Hilversum.


januari 2016
Geen openbare Drumcircle-Happenings / Interactieve Ritmecirkels, maar Beenhakkers Slagwerk organiseert wel regelmatig een gemeenschaps community Drumcircle-Happening / Interactieve Ritmecircle voor de bewoners van het AZC Crailoo (bij Bussum-Hilversum). In samenwerking met  Project MusicEyes, muziek voor de vluchtelingen.

Project Musiceyes op Facebook.

Drumcircle-Happenings / Interactieve Ritmecirkels voor een bestaande Groep.

Heb jij een groep die een Drumcircle-Happening / Interactieve Ritmecirkels zou willen meemaken? Neem contact op met Hans via de contact-pagina of het prijsopgave formulier.

0 Shares
Tweet
Share
Pin
Share