Agenda Drumcircle-Happenings / Interactieve Ritme-Cirkels

Agenda Drumcircle-Happenings met data van de openbare Drumcircle-Happenings / Interactieve Ritme-Cirkels door Beenhakkers Slagwerk waar iedereen aan mee kan doen .

Momenteel is er niets gepland.
Laatst bijgewerkt op 15-10-2019

Geschikte ruimte voor openbare Drumcircles in Nijmegen gezocht

Ik ben op zoek naar een geschikte ruimte voor de openbareDrumcircle-Happenings / Interactieve Ritme-Cirkels in Nijmegen waar je lawaai mag maken.
Neem contact op via de contact-pagina als je iets weet.

Reageer via de contact-pagina als je interesse hebt om een openbare Drumcircle-Happening / Interactieve Ritme-Cirkel bij jou in de buurt met mij samen te organiseren.

Als je je opgeeft voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe data van openbare Drumcircle-Happening / Interactieve Ritme-Cirkel van Beenhakkers Slagwerk, en krijg je tips en video’s voor jouw ritmegevoel.

agenda DrumHappenings / drumcirkel-workshops, drumcirkel, drum-happening

Agenda Drumcircle-Happenings / Drumcirkel-Workshops

2018/2019
Helaas nog geen openbare Drumcircle-Happenings / Drumcirkel-Workshops gepland voor 2018 en 2019


2017
Door het hele jaar verspreid ongeveer maandelijks Gemeenschaps-Drumcircle-Happenings in Hilversum tijdens “Meet Hilversum” op zondagen en zaterdagen in 2017 . Ontmoet elkaar in het Ritme!

Speciaal voor statushouders (vluchtelingen met verblijfsvergunning) en betrokken bewoners in de omgeving van Hilversum.


januari 2016
Geen openbare Drumcircle-Happenings /Drumcirkel-workshop, maar Beenhakkers Slagwerk organiseert wel regelmatig een gemeenschaps community Drumcircle-Happening / drumcirkel-workshop voor de bewoners van het AZC Crailoo (bij Bussum-Hilversum). In samenwerking met  Project MusicEyes, muziek voor de vluchtelingen.

Project Musiceyes op Facebook.

Drumcircle-Happenings / Vernieuwde PercussieWorkshops voor een bestaande Groep.

Heb jij een groep die een Drumcircle-Happening / Vernieuwde PercussieWorkshop zou willen meemaken? Neem contact op met Hans via de contact-pagina of het prijsopgave formulier.

Over de schrijver van dit Artikel
Eigenaar en Creatief Directeur , Beenhakkers Slagwerk
Hans Beenhakkers is Ritmekunstenaar, afgestudeerd Percussionist, opgeleid Drumcircle en Health Rhythms Facilitator, ervaren en enthousiast begeleider van Muzikale energizers, Multi-instrumentalist, RitmeCoach, Stembevrijder, Gediplomeerd Hatha- en Bhakti-Yoga Docent en heeft Psychologie gestudeerd. Hij is een expert op het gebied van ritme en ritmegevoel, een specialist in het begeleiden van groepen, kan jouw ritmegevoel perfect coachen, en wil iedereen het plezier van samen ritme en muziek spelen laten ervaren.