Agenda DrumHappenings / Drumcirkels

Agenda DrumHappenings met data van de openbare Drum-Happenings /Drumcirkel-Workshops door Beenhakkers Slagwerk waar iedereen aan mee kan doen .

Momenteel is er nog niets gepland.
Bijgewerkt op 25-06-2018

Reageer via de contact-pagina als je interesse hebt om een DrumHappening /Drumcirkel-Workshop bij jou in de buurt met mij samen te organiseren.

Als je je opgeeft voor de nieuwsbrief wordt je op de hoogte gehouden van nieuwe data van openbare Drum-Happenings / Drumcirkel-Workshops van Beenhakkers Slagwerk.

agenda DrumHappenings / drumcirkel-workshops, drumcirkel, drum-happening

Agenda openbare DrumHappenings / Drumcirkel-Workshops

2018
Helaas nog geen openbare DrumHappenings / Drumcirkel-Workshops gepland voor 2018.

Heb jij een groep die een DrumHappening / Drumcirkel-Workshop zou willen meemaken? Neem contact op met Hans via de contact-pagina


2017
Door het hele jaar verspreid ongeveer maandelijks Gemeenschaps-DrumHappening / Drumcircle-Workshop in Hilversum tijdens “Meet Hilversum” op zondagen en zaterdagen in 2017 . Ontmoet elkaar in het Ritme!

Speciaal voor statushouders (vluchtelingen met verblijfsvergunning) en betrokken bewoners in de omgeving van Hilversum.

lees verder


januari 2016
Geen openbare DrumHappening /Drumcirkel-workshop, maar Beenhakkers Slagwerk organiseert wel regelmatig een gemeenschaps community Drum-Happening / drumcirkel-workshop voor de bewoners van het AZC Crailoo (bij Bussum-Hilversum). In samenwerking met  Project MusicEyes, muziek voor de vluchtelingen.

Project Musiceyes op Facebook.