Annuleren of Verzetten Boeking

Heeft je een sessie geboekt bij Beenhakker Slagwerk-Trommelen.nu en wil je de overeenkomst verzetten, aanpassen of afzeggen?

Bedenktijd

Je hebt bij Beenhakkers Slagwerk-Trommelen.nu een bedenktijd van 3-5 werkdagen om de overeenkomst kosteloos te herroepen.
Boek je minder dan 4 weken van tevoren, dan geldt een bedenktijd van 3 werkdagen.
Boek je langer dan 4 weken van tevoren, dan geldt een bedenktijd van 5 werkdagen.
De bedenktijd gaat op de dag van het aangaan van de overeenkomst.

Je kunt voor het herroepen een email of een bericht sturen via de contactpagina, of onderstaand Modelformulier Herroeping gebruiken.

Formulier voor Herroeping


Annuleren of Datum verzetten

Na de bedenktijd zijn er kosten verbonden aan het annuleren of verzetten, van een overeenkomst, en gelden bij Beenhakkers Slagwerk – Trommelen nu de onderstaande boekingsbepalingen.

Boekingsbepalingen

A: Bij afzeggen van een overeengekomen sessie door opdrachtgever na de bedenktijd, heeft Beenhakkers Slagwerk recht op een percentage van het afgesproken bedrag. De hoogte van dat percentage is afhankelijk van de termijn van afzegging:.

  • Afzegging 7 dagen of korter voorafgaand aan de sessie: 70%.
  • Afzegging tussen 7 en 14 dagen voorafgaand: 50%.
  • Afzegging tussen 14 en 30 dagen: 30%.
  • Afzegging langer dan 30 dagen voorafgaand aan de de sessie: 15%

B: Bij het verschuiven-van-de-datum van een overeengekomen sessie door de opdrachtgever naar een andere concrete datum waarop Beenhakkers Slagwerk beschikbaar is en de sessie kan verzorgen, wordt de helft van bovenstaande percentages in rekening gebracht, maar alleen als voor de nieuwe datum binnen 2 weken na annulering van de oorspronkelijke datum wordt vastgesteld . Zo niet, dan blijft het hele percentage verschuldigd. Voor de nieuwe datum gelden de op-het-tijdstip-van-hernieuwde-boeking geldende tarieven.
Is er sprake van daadwerkelijke overmacht (ter beoordeling van Beenhakkers Slagwerk) , dan geldt een tarief van 10%.


Kijk ook op de pagina Klantenservice.