Archief 1999-2004

Beknopt archief met oudere aankondigingen en uitnodigingen van Drumcircle-Happenings / Percussieworkshops, Energizers boomwhackers, of door Beenhakkers Slagwerk uit de vroegere jaren 1999-2004 voor evenementen, bijeenkomsten en trainingen.

Feestdag 20-jarig bestaan Technisch Buro Eindhoven

Technisch Buro Eindhoven doet verslag (op de oude site van TBE) van een feestdag in 2004 ter ere van het 20-jarig bestaan, met onder andere een leuke workshop percussie – drumcirkel door Hans Beenhakkers van Beenhakkers Slagwerk in het middagprogramma.

Korte stukjes tekst uit het verslag op de oude website van Technisch Buro Eindhoven van de feestdag ter ere van het 20-jarig bestaan:
Op vrijdag 16 januari 2004 bestond TBE exact 20 jaar! Een reden voor een groot feest. Allen werden om 10 uur ontvangen bij Quatre Bras.De PSV-spelersbus bracht iedereen naar het PSV-stadion. TBE is al vele jaren lid van de PSV Business Club. René Poort vond het belangrijk dat alle werknemers hier eens een kijkje konden nemen.
In de middag was een “muzikale workshop” gepland. TBE maakte kennis met Afrikaanse instrumenten en ritmes. Vooral de djembe´s waren geliefd.

Aankondiging ING Seniorendagen  programmaboekje

ING Seniorendagen 2003, maandag 29 september t/m vrij 3 oktober in het Nieuwegeins Business Center in Nieuwegein, voor pensionado’s van de ING. Er was onder andere een workshop percussie – drumcircle door Hans Beenhakkers van Beenhakkers Slagwerk.

Tekst van de aankondiging percussieworkshop ING Seniorendagen 2003:
Percussie (tijdsduur sessie: 1 uur)
U krijgt de kans om deel uit te maken van een muzikaal (trommel))ensemble. Door middel van verschillende slagwerkinstrumenten en ritmes zullen de deelnemers elkaar motiveren, uitdagen om boven het gangbare creatieve niveau uit te stijgen, naar elkaar luisteren en elkaar steunen. Muzikale achtergrond en kennis zijn absoluut niet noodzakelijk voor het succes van de sessie.

Andere onderdelen waren ander andere schilderen, porselein schilderen, pottenbakken en jongleren.

Evenement 2002 en 2003, Management-Support 2002

Evenement was dé beurs voor entertainment en organisatie van festiviteiten op niveau in de jaren 2000. Momenteel vaart de beurs onder een andere (bij mij onbekende) naam.
Foto van de stands van Beenhakkers Slagwerk op het Bedrijfsuitje-plein, stand E087, op de beurs Evenement 2003, die werd gehouden in de Jaarbeurs Utrecht, op de dagen 12 en 13 maart van het jaar 2003.

Foto van de stand van Beenhakkers Slagwerk op het Bedrijfsuitje-plein op de beurs Management Support 2002 die werd gehouden op de 2 dagen 10 en 11 oktober in het jaar 2002, in de Jaarbeurs Utrecht.

Op de beurs Management Support 2002 gaf Beenhakkers Slagwerk ook een workshop percussie voor een aantal bezoekers (aankondiging hieronder)

management support

Foto van de stand van Beenhakkers Slagwerk op het Bedrijfsuitje-plein op de evenementenbeurs, die gehouden werd in de Jaarbeurs Utrecht op de 2 dagen 13 en 14 maart in het jaar 2002

Uitnodiging Studium Generale Isala klinieken Zwolle

Uitnodiging voor het Studium Generale van de Isala klinieken in Zwolle:”Opmaat naar resultaat” op locatie Wezelanden en locatie Sophia,oktober 2001. met een percussieworkshop / drum-cirkel door Beenhakkers Slagwerk.

de commissie Studium Generale is erin geslaagd Beenhakkers Slagwerk te contracteren voor de Isala klinieken. Hans Beenhakkers is als percussie-docent (docerend musicus) afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium en heeft stuiereizen gemaakt naar Cuba en West-Afrika. Vanuit de studie psychologie is hij geïnteresseerd in werken met groepen mensen en groepsprocessen. Hij heeft ruim 10 jaar ervaring in het geven van workshops, lessen en cursussen aan de meest uiteenlopende groepen mensen. Hij heeft sinds 1994 een eigen bedrijf in workshops en cursussen percussie.

KVV-feest Zoetermeer

Uitnodiging voor een personeelsfeest van het KVV (Katholieke stichting voor Verzorging en Verpleging) uit Leiden. Groots personeelsfeest met onder andere de bekende artiesten Gordon en Rob de Nijs, 30 september 2000, gehouden in Dekker te Zoetermeer. Opening van het feest gebeurde door middel van percussie-optreden van 40 medewerkers KVV, na het volgen van een 1,5 uur durende workshop percussie door Hans Beenhakkers van Beenhakkers Slagwerk.

Stukje tekst uit de uitnodiging voor deze mooie en leuke feestavond:
“Een Spetterend begin van de avond door KVV-medewerkers die samenwerken.”
(de deelnemers aan de presentatie na de workshop aan het begin van het feest waren een aantal vertegenwoordigers van alle afdelingen)

ABN-Amro millennium nieuwjaarskaart

Foto van een kleine workshop percussie – drumcirkel door Hans Beenhakkers van Beenhakkers Slagwerk tijdens een trainingsdag voor de ABN-Amro, die gebruikt wordt als nieuwjaarskaart voor de afdeling Change Management HOKA van de ABN-Amro, bij de milenium-overgang van 1999 naar het jaar 2000 naar de volgende eeuw.

Klein stukje tekst van de kaart:
Wij wensen jullie hele fijne feestdagen, een goede millennium overgang , een gezond 2000 en succesvolle invoeringen van changes.
Namens Change Management Hoka.

COA-directeuren vergadering

Voorkant van het programma van een vergadering van de COA-directeuren, bij de overdracht van de Adjunkt-directeuren naar de Regio-directeuren, met als afsluitend onderdeel (na een dag met een lang programma) een workshop percussie – drumcircle door Hans Beenhakkers van Beenhakkers Slagwerk voor alle aanwezigen.
Het COA is een afkorting voor het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers. Dit is de uitvoerende overheidsinstelling in Nederland inzake de opvang van asielzoekers.
Deze bijeenkomst vond plaats op 17 december 1999, in de Batouwe te Buurmalsen.

14.15 uur: tekenen managementcontract door de Adjunct-directeuren Opvang in de Baronzaal.
15.15 uur: workshop percussie in de Baronzaal
16.15 uur: Borrel in het souterrain
17.00 uur: Einde

Verkeer en Waterstaat

Aankondiging percussieworkshop – drumcircle in het  programmaboekje van de Parallelsessie percussie als onderdeel van de derde Projectleidersdag “Planningszekerheden: fictie of werkelijkheid?”, Dienst Weg- en Waterbouwkunde (Verkeer en Waterstaat), 21 januari 1999, World Trade Center Rotterdam, met daarin een parallelsessie met een percussieworkshop – drumcircle door Hans Beenhakkers van Beenhakkers Slagwerk.

Stukje van de tekst uit het programmaboekje van de dienst weg- en waterbouwkunde van Verkeer en Waterstaat:
Parallelsessie5: Percussieworkshop door: Hans Beenhakkers
In deze parallelsessie wordt het omgaan met planningsonzekerheden aan den lijve ondervonden. Aan de orde komen vragen zoals: hoe ga je om met veranderende omstandigheden? Wat doe je als het bereiken van een gesteld eindresultaat teveel tijd in beslag neemt? Hoe ga je om met verstoringen in de planning?