Arthur Hull – de vader van de Drumcircle / Drum-happening

Arthur Hull is een van nature begiftigd spreker en ritme-presentator. Hij is  een echte meester in het faciliteren van groepen mensen middels een vrolijke en inspirerende ervaring met ritme (Drumcircles / Drum-happenings en Rhythm Alchemy Playshops – RAP). Hij is wereldwijd erkend als de vader van de community-Drumcirkel / drum-happening-beweging. Arthur Hull draagt zijn inspiratie uit naar allerlei soorten gemeenschappen, van leidinggevenden in het bedrijfsleven tot kinderen uit het speciaal onderwijs.

Arthur Hull

Als oprichter van Village Music Cirkels (VMC) verzorgt hij teambuilding voor bedrijven op internationaal gebied middels Drumcirkels / drum-happenings. Zijn Facilitator trainingen en Playshops trekken deelnemers uit de hele wereld aan. Hij is de auteur van het boek ‘Drum Circle Spirit’, ‘Facilitating Human Potential Through Rhythm’, ‘The Facilitators Video and Guide to Endrummingment’ en ”Rhythmical Alchemy Playshop’. Hij is een uiterst ervaren muzikant en groepsleider. Arthur’s charismatische persoonlijkheid klinkt door in al zijn leuke, dynamische en inspirerende evenementen.

drumcircle
Arhur Hull faciliteert een drumcircle

Of het nu in de Verenigde Staten, Japan en Europa of in zijn woonplaats Santa Cruz is, je kunt er zeker van zijn dat je Arthur ziet jammen op zijn zelf-voor-Remo-ontworpen Ashiko of Ngoma drums, en  een geweldige tijd heeft. En Arthur Hull moedigt jou steevast aan om jezelf en het ritme binnen in jou eruit te laten komen.

Arthur Hull Drumcircles - drumcircle- drum circle
Arthur Hull (the Godfather of drumcircles) with Hans Beenhakkers at the Drumcircle Facilitators (DCF) playshop in Kassel, Germany, 2012

Interne links:
Lees meer over Drumcirkels / drum-happenings op de Verzamel-pagina Drum-happenings / drumcirkels

Externe links:
Arthur Hull op Wikipedia