over Beenhakkers Slagwerk

Beenhakkers Slagwerk is een klein bedrijfje van Hans Beenhakkers. Sinds 1993 bied  hij verschillende soorten drumcircles, energizers en workshops met percussie, drums, slagwerk, boomwhackers , body-percussion, emmer-drummen en beweging & stem aan, “op locatie” door het hele land. Alle sessies staan in het teken van: plezier, luisteren, afstemmen, samenwerken, groepsgevoel en verbinding; de ene vorm wat meer dan de andere.

Hans Beenhakkers Slagwerk

Onder enthousiaste begeleiding van Hans Beenhakkers zijn er mogelijkheden voor bijna alle soorten gelegenheden, locaties, plaatsen en groepen. Bijvoorbeeld een interactieve samenwerkings-ervaring met een drumcircle, een korte en verfrissende energizer met boomwhackers, een losmakende energizer stem-happening, een verrassende en hilarische energizer clappyhappy, een originele en vrolijke Energizer – Happening emmer-drummen, of een actieve sessie body-percussion

Beenhakkers Slagwerk


Beenhakkers Slagwerk werkt met alle soorten groepen van 10 tot 100 of zelfs 1000 deelnemers. Activiteiten lopen vanaf 10/15/30 minuten tot een uur, 2×40 minuten, of indien gewenst een heel dagdeel.
Muzikaliteit, ervaring, ritmegevoel of een goede stem zijn niet  belangrijk bij de progamma’s van Beenhakkers Slagwerk. Wat wél belangrijk is zijn enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij elkaar (en als er dat niet is, zorgt Hans Beenhakkers dat het er komt :-).

Ervaar de nieuwe mogelijkheid om uw collega’s, vrienden of (on)bekenden op een andere en verrassende wijze te ontmoeten.