over Beenhakkers Slagwerk – Trommelen.nu

Beenhakkers Slagwerk – Trommelen.nu is een eigen bedrijf van Hans Beenhakkers. Sinds 1993 bied ik verschillende soorten drumcircles, energizers en workshops met percussie, drums, slagwerk, boomwhackers , body-percussion, emmer-drummen en beweging & stem aan, “op locatie” door het hele land. Alle sessies staan in het teken van: plezier, luisteren, afstemmen, samenwerken, groepsgevoel en verbinding; de ene vorm wat meer dan de andere. Via Zoom en live bij mij thuis geef Persoonlijke Ritmecoaching.

Hans Beenhakkers Slagwerk

Onder enthousiaste begeleiding van Hans Beenhakkers zijn er mogelijkheden voor bijna alle soorten gelegenheden, locaties, plaatsen en groepen. Bijvoorbeeld een interactieve samenwerkings-ervaring met een Interactieve Ritmecirkel/ Vrije Percussieworkshop – Djembe, een korte en verfrissende energizer met boomwhackers, een losmakende energizer stem-happening, een verrassende en hilarische energizer clappyhappy, een originele en vrolijke Energizer – Happening emmer-drummen, of een actieve sessie body-percussion. Hier vind je alle energizers.


Beenhakkers Slagwerk

Praktische Informatie

Beenhakkers Slagwerk – Trommelen.nu werkt met alle soorten groepen van 10 tot 100 of zelfs 1000 deelnemers. Activiteiten lopen vanaf 10/15/30 minuten tot een uur, 2×40 minuten, of indien gewenst een heel dagdeel.

Beenhakkers Slagwerk – Trommelen.nu werkt op allerlei mogelijke locaties en bij de meest uiteenlopende gelegenheden, door heel Nederland, België en aangrenzende gebieden in Duitsland.

Bij de evaluatie bij LogicaCMG waren ze over jouw workshops zéér enthousiast. Lettelijk: ‘de wijze waarop hij de verbinding legde tussen thematiek, trommelen en de groep was erg goed’. Ik zou zeggen: een mooie tekst om je weekend mee te beginnen!
Wat mij betreft dus: op naar de volgende samenwerking!

Omnimo

Muzikaliteit, ervaring, ritmegevoel of een goede stem zijn niet  belangrijk bij de progamma’s van Beenhakkers Slagwerk- Trommelen.nu. Wat wél belangrijk is zijn enthousiasme, inzet en betrokkenheid bij elkaar (en als er dat niet is, zorgt Hans Beenhakkers dat het er komt :-).

Beenhakkers Slagwerk-Trommelen.nu is gespecialiseerd in “last-minute boekingen”, waarbij persoonlijk contact met de klant belangrijk is.

Beenhakkers Slagwerk-Trommelen.nu heeft verschillende concepten en werkvormen, zodat er altijd wel iets passends te organiseren valt.
Zoek je iets voor jouw bijzondere bijeenkomst of feestelijke gelegenheid? Neem dan contact op met mij, zodat ik met een leuk en goed voorstel kan komen.

Ervaar de nieuwe mogelijkheid om uw collega’s, vrienden of (on)bekenden op een andere en verrassende wijze te ontmoeten.

Lid Keurmerk Webwinkelkeur

Beenhakkers Slagwerk – Trommelen.nu is sinds augustus 2019 aangesloten bij de Stichting Webwinkelkeur. Dit Keurmerk heeft het meeste aantal leden van alle aanbieders van een keurmerk in de E-commerce. Het Webwinkel Keurmerk staat voor Betrouwbaarheid, Transparantie en Eerlijke Klantbeoordelingen.

Keurmerk webwinkel

Dit houdt in dat alle adresgegevens van Beenhakkers Slagwerk – Trommelen.nu door Webwinkelkeur zijn geverifieerd. De website is door hen gescreend en goedgekeurd, en mag hun logo voeren.

Verder wordt de website regelmatig gecontroleerd op onder andere de onderstaande punten:

 • Is deze website Juridisch op Orde en heeft hij de juridische screening van Webwinkelkeur succesvol doorstaan?
 • Is deze aanbieder betrouwbaar?
 • Zijn er niet teveel negatieve Klantbeoordelingen?
 • Is er duidelijke informatie over Prijzen, Boeken en Betalen ?
 • Is er een duidelijke Klachtenregeling bij geschillen?
 • Zijn er duidelijke Algemene Voorwaarden?
 • Wordt de Privacy gewaarborgd?
 • Is er duidelijke informatie over de Bedenktijd en Herroepingsrecht ?
 • En is alle informatie hierover door de consument / klant gemakkelijk te vinden op deze website?
 • Bij de reviews kun je kijken hoe het er aan toe gaat bij een aanbieder. Hoe reageren de klanten?
 • Je wil graag weten bij wie je koopt. Webwinkelkeur zorgt ervoor dat alle contact-gegevens gecontroleerd zijn.Dat deze website de regels van de e-commerce kent en naleeft.
 • Bij eventuele problemen of klachten kan er soms externe bemiddeling nodig zijn. Ook een juridische uitspraak van een geschillencommissie kan via via de Stichting Webwinkelkeur.
 • Veilig browsen, de website is gecontroleerd op virussen en malware.

Meer Informatie?

Neem contact op met Hans Beenhakkers bij vragen, onduidelijkheden, of voor meer informatie.