Carlo Hoop (mijn oude leraar) op pad met NEWS

Mijn 1e leraar Carlo Hoop is op pad met de theatervoorstelling NEWS / N.E.W.S  (North East West South) , een compositie van percussionist Jeroen de Rijk.

N.E.W.S theatervoorstelling

In de voorstelling NEWS ontdekt de animatiefiguur Lina tijdens haar wereldreis nieuwe ritmes uit uit de vier windstreken
Carlo Hoop doet Afrika, Afrika (vooral Guinee, Senegal en Mali). Jeroen de Rijk doet Europa en Noord-Amerika. Verder spelen in deze show Madoka Higashi (één van de Yamato drummers, doet Azië, met de nadruk op Japan) en Simone Sou (Latijns Amerika en het Caribisch gebied, met de nadruk op Brazilië).

Carlo Hoop

Carlo Hoop speelde en speelt onder ander met Africa Djolé, The Surinam Music Ensemble,  Fra Fra Sound, De Nazaten en Gaga.
Hij schrijft zelf: Ik geef al 20 jaar succesvol les op verschillende muziekscholen, ben betrokken bij Muziek Maakt School en treed al jaren lang over de hele wereld op in verschillende bands.

Carlo Hoop Percussionist djembe

Op deze opname Speelt Carlo met Afrika Djolé, één van de eerste bands waar hij bij speelde.

Links

Over de schrijver van dit Artikel
Eigenaar en Creatief Directeur , Beenhakkers Slagwerk
Hans Beenhakkers is Ritmekunstenaar, afgestudeerd Percussionist, opgeleid Drumcircle en Health Rhythms Facilitator, ervaren en enthousiast begeleider van Muzikale energizers, Multi-instrumentalist, RitmeCoach, Stembevrijder, Gediplomeerd Hatha- en Bhakti-Yoga Docent en heeft Psychologie gestudeerd. Hij is een expert op het gebied van ritme en ritmegevoel, een specialist in het begeleiden van groepen, kan jouw ritmegevoel perfect coachen, en wil iedereen het plezier van samen ritme en muziek spelen laten ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *