Corona – Proof Energizers, Trommelen en Teambuilding

Op dit moment zijn veel vragen over het wel of niet kunnen organiseren van activiteiten als een energizer, drumcircle-happenings of percussieworkshop nav corona / covid-19. Nadat alle groepsbijeenkomsten enige maanden verboden waren, worden vanaf 1 juli de maatregelen versoepeld.

Vanaf 1 juli 2020 is het weer mogelijk om boomwhackers- energizers, drumcircle-happenings, en andere muzikale rgoepsactiviteiten te organiseren, met jullie eigen corona-regels.

corona, covid 19, virus, evenementen, activiteiten

Wat nog steeds in ieder geval tot 1 september verboden blijft zijn grote evenementen met een “landelijke uitstraling” en meld- en vergunningplichtige evenementen .Energizers en trommel-bijeenkomsten voor “kleinere groepen” (juni -30p / juli -100p) vallen hier dus duidelijk niet onder.

  • De instrumenten die gebruikt worden zijn schoon..
  • Indien er twijfel bestaat over de gezondheid, doe dan liever niet mee met de energizer / drumcircle-happening / workshop.

Normaal maak ik ook vaak gebruik van de stem en zingen.
Dit kan momenteel echter alleen wanneer de activiteit buiten plaats vind.

Ondanks dat er veel onduidelijkheid is, en ikzelf helemaal geen voorstander van de 1,5 meter samenleving ben, kan ik goed begrijpen als jij met jouw groep je wél aan deze corona-regels willen houden

Meer informatie over corona / covid-19 en de overheidsmaatregelen vind je op deze website van de overheid.

Over de schrijver van dit Artikel
Eigenaar en Creatief Directeur , Beenhakkers Slagwerk
Hans Beenhakkers is Ritmekunstenaar, afgestudeerd Percussionist, opgeleid Drumcircle en Health Rhythms Facilitator, ervaren en enthousiast begeleider van Muzikale energizers, Multi-instrumentalist, RitmeCoach, Stembevrijder, Gediplomeerd Hatha- en Bhakti-Yoga Docent en heeft Psychologie gestudeerd. Hij is een expert op het gebied van ritme en ritmegevoel, een specialist in het begeleiden van groepen, kan jouw ritmegevoel perfect coachen, en wil iedereen het plezier van samen ritme en muziek spelen laten ervaren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *