Drum-happening / drumcirkel-workshop kinderen

Een “Drum-happening / drumcirkel-workshop kinderen” is één groot feest. Alle kinderen houden van muziek, en zeker van ritme en trommelen. samen trommelen vergt nog een extra stapje, en dat kunnen ze leren in een drumcircle.
Bovendien zijn kinderen spontaan, zitten vol met leuke ideeën, dus wat is er nou leuker dan een stapje terug te doen als begeleider en de kinderen zelf met ritmes en  ideeën te laten komen, en ze ook zelf te laten ervaren hoe het is om een groep trommelaars te “leiden”. :-)
In plaats van een ritme-les, staat de zelfexpressie van de kinderen en de onderlinge communicatie en contact  voorop.
De kinderen leren hoe het is om voor de groep te staan en aanwijzingen te geven (starten en stoppen). Door deze ervaring leren ze ook vanzelfsprekender hoe te volgen.

Een Drum-happening / drumcirkel-workshop met kinderen kan vanaf ongeveer 6 jaar (groep 3). Groepen met jongere kinderen in overleg. Voor hele jonge kinderen is een drumcirkel ongeschikt, maar er zijn wel andere programma’s van Beenhakkers Slagwerk mogelijk.
Hoe ouder de kinderen, hoe meer er in 1 groep tegelijk mee kunnen doen.
drumcirkel Kinderen

Drum-happenings / drumcirkel-workshops voor kinderen passen heel goed op: verjaardagen, kinderfeestjes, communies, scholen, familiefeesten (ook voor pappa’s & mamma’s en opa’s & oma’s)

Mogelijke lengtes (afhankelijk van de leeftijd van de kinderen):
30 minuten, 45 minuten, 2×30 minuten, 60 minuten (oudere kinderen)

Voor deze groep (kinderen) gelden aangepaste (lagere) prijzen.

Interne Links:
Kijk ook op Drum-happenings / drumcirkel-workshops voor Scholen
Lees verder op de Verzamel-pagina Drum-happenings / drumcirkel-workshops