Ukelele Energizer Happening Ukulele

In een korte Energizer-Happening Ukulele (of ukelele of oekelele) ga je meteen aan de slag met deze vrolijke 4 snarige mini-gitaar. De ukeleles zijn speciaal zó gestemd dat er minimale kennis voor nodig is om ze te bespelen. Als snel kan iedereen een eenvoudig er op spelen.
Een Energizer-Happening Ukelele draait vooral over lol hebben met muziek, spontaniteit en expressie. En om een eenvoudig liedje zingen!
“Ukelele Energizer Happening Ukulele” verder lezen

Energizer / warm-up voor jouw bijeenkomst

Breng vuur en leven in jouw groep met een korte, krachtige en humoristische energizer, zodat de batterij weer opgeladen wordt. Eigen inbreng, initiatief en creativiteit worden hiervoor aangemoedigd. Leuke en bruikbare ideeën van deelnemers worden zoveel  mogelijk in het programma verwerkt.

Ook te gebruiken als ijsbreker of warm-up. Beenhakkers Slagwerk heeft verschillende soorten compacte, energieke, muzikale activiteiten. De lengte varieert van 10 tot 40 minuten. Kan zonder materiaal / instrumenten, óf desgewenst met kleine en eenvoudig bespeelbare percussie instrumenten. Geschikt voor zowel bedrijven, scholen, instellingen en particulieren.
De meest geboekte energisers zijn de energizer boomhackers, body-percussion en clappy-happy.

Allereerst is een energiser erg geschikt als je iedereen fris wil maken en met nieuwe energie de bijeenkomst in wil laten gaan. “Energizer / warm-up voor jouw bijeenkomst” verder lezen

energizer stemhappening

In een korte energizer-stemhappening wordt iedereen op luchtige en vanzelfsprekende wijze meegenomen door het gebruik van stem en lichaam. Met verrassende en soms hilarische oefeningen en spelletjes wordt het stemgebruik aangemoedigd, in welke vorm of manier dan ook. Kunnen-zingen of een mooie stem zijn totaal onbelangrijk. Inademen, en dan uitademen met geluid. Het maken van geluid gaat gaandeweg als vanzelf over in zingen. Laat jezelf horen! “energizer stemhappening” verder lezen

body percussion – lichaams percussie Energizers & Happenings

Jij bent het Ritme én het Instrument

Bij body percussion heeft iedere deelnemer uit jouw groep zijn eigen instrument zelf al bij zich, namelijk zijn eigen lichaam…. En in ieders lichaam zit bovendien ook al een heleboel Ritme: ademhaling, hartslag, dag-nacht ritme etc.
Beenhakkers Slagwerk geeft Energizers body percussion of body-drum voor alle soorten groepen, van klein tot groot. “body percussion – lichaams percussie Energizers & Happenings” verder lezen

Energizer Boomwhackers (korte verfrissende workshop)

Iedereen in no-time fris, enthousiast en geïnspireerd. Ochtendhumeur, after lunch dip of after diner dip in de groep verdwijnen als sneeuw voor de zon met een vrolijke, enthousiaste Energizer met Boomwhackers.

Een energizer met de vrolijke gekleurde plastic buizen “boomwhackers” (spreek uit: boemwekkers.) is een energieke start, onderbreking of afsluiting van jullie bijeenkomst. Geschikt voor alle soorten groepen en  locaties.
In korte tijd geniet jouw groep van eenvoudig, vrolijk en swingend samenspel. Nieuwe energie stroomt door de zaal.

En een energiser boomwhackers laat je natuurlijk verzorgen door de “boomwhackerkoning of boomwhacker-koning” Hans Beenhakkers. “Energizer Boomwhackers (korte verfrissende workshop)” verder lezen