event-expo artikel

stuk over Beenhakkers Slagwerk en workshops percussie in een artikel over Evenement 2002, in Event-Expo nr 26 van mei/juni 2002

event-expo

Tekst artikel
Percussie linkt thema’s bedrijfsevenement.
De jaarlijkse beurs “Het Evenement” vormt uiteraard een goede gelegenheid om originele ideeën rond de invulling van een evenement op te doen. Wie op zoek was naar zo’n speciale invalshoek kon alvast terecht bij de stand van Beenhakkers Slagwerk uit Utrecht. Beenhakkers Slagwerk is een bedrijf dat percussieworkshops organiseert. “De basisidee is dat de bezoekers van de workshop zelf actief deelnemen”, aldus Hans Beenhakkers.” Bij ons kun je niet zomaar een percussieworkshop boeken. Wij zorgen alleen voor de instrumenten en de begeleiding, verder moeten de deelnemers zelf muziek maken. Daardoor komen ze na een tijdje echt los en ontstaat er een heel nieuw groepsgevoel.
Vandaar wellicht het succes van de formule. Steeds vaker gebeurt het dat ondernemingen tijdens een training of een ander bedrijfsevenement een percussieworkshop inlassen. Soms gewoon ter ontspanning, soms als onderdeel van een training – bijvoorbeeld rond teambuilding – of als link naar één van de behandelde thema’s. Meer info :www.beenhakkers.nl.
Jack Legros – Dries van Damme
Event-expo

Laatste nieuws Beenhakkers Slagwerk

Dit bericht is al weer van even geleden.
Kijk voor  het laatste nieuws op de Nieuws & Blog pagina van Beenhakkers Slagwerk.