Folder

Download een eenvoudige folder van Beenhakkers Slagwerk met alle mogelijkheden.

downoad folder Beenhakkers Slagwerk 2018

Korte bondige informatie op 1 A4-tje in PDF-formaat. Met mogelijkheden om door te klikken voor meer informatie.
Hieronder de tekst.

TEKST FOLDER BEENHAKKERS SLAGWERK 2018

Ritme, Muziek en Percussie voor iedereen!

Beenhakkers Slagwerk verzorgt allerlei soorten korte en langere interactieve muziekprogramma’s. Ervaring, techniek, muzikaliteit of een goed ritmegevoel zijn niet belangrijk. Iedereen kan meedoen en krijgt een eigen plaats binnen de muziek. Je wordt meegenomen door de enthousiaste en humoristische begeleiding van Hans Beenhakkers.

Mogelijkheden

Alle programma’s zijn met veel verschillende instrumenten mogelijk: percussie, slagwerk, boomwhackers, stem, body-percussion, emmers, huishoudhandschoenen, kazoo’s, ukeleles en gebruiksvoorwerpen. De lengtes variëren van 10 minuten tot een dagdeel.
Voor iedereen en voor alle mogelijke soorten groepen, bijeenkomsten en gelegenheden.

Van team-building of vergadering tot fun of feest.
Voor zowel bedrijven, scholen, instellingen en particulieren. Op jouw locatie door heel Nederland of aangrenzend.

Drumhappenings / Drumcircle-Workshops

Een DrumHappening /Drumcirkel-Workshop is een soort ritmische jamsessie waarvoor ervaring met drummen of muzikale kennis niet nodig is. Iedereen zit in een kring met een percussie-instrument. We communiceren met elkaar door middel van ritme. Via ter plekke geïmproviseerde muziek en spontaan, in- het-moment gecreëerde ritmes ontstaat er een sterkere beleving, onderlinge waardering, voldoening, en groepsband. Van 45 minuten tot een dagdeel.
Lees hier verder over drumcircles.

Energizers

Breng weer vuur in jouw groep met een korte, krachtige en humoristische energizer. Eigen inbreng, initiatief en creativiteit worden aangemoedigd. Leuke en goede ideeën van deelnemers worden zoveel mogelijk opgepakt. Ook te gebruiken als ijsbreker of warming-up. Van 10 tot 40 minuten.
Lees hier verder over energizers.

Happenings

Breng iedereen in beweging met een verassende Happening. “in-het-moment” worden diverse werkvormen, oefeningen, instrumentariums en games uit verschillende programma’s op een originele manier gecombineerd. Zodoende ontstaat er steeds weer een nieuw, gevarieerd, verrassend en ontwapenend programma, wat daardoor helemaal is toegespitst op de situatie en groep. Van 45 minuten tot een dagdeel.
Lees hier verder over Happenings.

English

Look here on the website for all of the information in the English Language

Prijzen

Neem contact op voor een prijsopgave of een boeking, of vul het contactformulier in. Vermeld aantal personen, locatie, waarvoor het is, gewenste lengte en gewenst programma.

Contact

Hans Beenhakkers
Beenhakkers Slagwerk
DrumHappenings en Muzikale Energizers & Happenings https://beenhakkers.nl
Mooksestraat 19, 6562 ZT Groesbeek
085-8771760 (werkdagen 09.00-16.00 uur)
06-5129 8903 (werkdagen 09.00-16.00 uur)
KvK Utrecht 30162481
BTW (NL) 1144.56.938.B.01

Contactpagina