Drumcircle-Happenings / PercussieWorkshops (grotere) foto’s

 Foto’s grotere Groepen

Foto’s van diverse grotere Drumcircle-Happenings / PercussieWorkshops, en Energizers door Beenhakkers Slagwerk de afgelopen jaren.

Drumcircle-Happenings / PercussieWorkshops voor 250 medewerkers tijdens een in-company studiedag van de Nederlandse Douane in Weert. Gebruikte instrumenten zijn  djembees, congas, bastrommels, bellen en (Braziliaanse) tambourims.douane weert
Drumcircle-Happening / PercussieWorkshope met djembés, conga’s, bastrommels en bellen voor 250 medewerkers van Zorgcentra de Robijn in hotel Holliday Inn te Leiden
workshop percussie Robijn
Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop op de scholingsdag voor Nederlandse Drukkers, met ongeveer 60 deelnemers. Gebruikte instrumenten waren djembé’s, bastrommels en bellen.
djembe workshop
Opstelling voor de Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop op het Congres van de CIZ in de Eenhoorn te Amersfoort, voor 170 personen. Gebruikte instrumenten waren djembé’s, conga’s, bastrommels en bellen.
eenhoorn congrescentrum
Grote Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop op de scholen-studiedag van het BKB in Nieuwegein voor 225 personen.
Met djembes, conga’s, bastrommels en bellen.
workshops percussie beenhakkers slagwerk
Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop voor Accenture tijdens een personeelsdag op boerderij Mereveld bij Utrecht. Voor 150 personen met gebruik van djembé’s, conga’s, bastrommels en bellen.
boerderij mereveld

Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop bij een training bij  DSM-Anti-Infectives, opgesteld in een “Arena” van penicilline van 20 miljoen Euro. Voor 50 personen, met djembees, bastrommels, bellen en (Braziliaanse)  tambourims.
DSM
Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop in de Leeuwenberg-kerk in Utrecht voor 50 personen.
kerk percussie