workshops en drumcirkels (grotere) foto’s

 Foto’s grotere Groepen

Foto’s van diverse grotere Drumcirkels, Workshops Percussie, en Energizers door Beenhakkers Slagwerk de afgelopen jaren.

Workshops percussie voor 250 medewerkers tijdens een in-company studiedag van de Nederlandse Douane in Weert. Gebruikte instrumenten zijn  djembees, congas, bastrommels, bellen en (Braziliaanse) tambourims.douane weert
Een workshop percussie met djembés, conga’s, bastrommels en bellen voor 250 medewerkers van Zorgcentra de Robijn in hotel Holliday Inn te Leiden
workshop percussie Robijn
Drumcircle op de scholingsdag voor Nederlandse Drukkers, met ongeveer 60 deelnemers. Gebruikte instrumenten waren djembé’s, bastrommels en bellen.
djembe workshop
Opstelling voor de percussieworkshop op het Congres van de CIZ in de Eenhoorn te Amersfoort, voor 170 personen. Gebruikte instrumenten waren djembé’s, conga’s, bastrommels en bellen.
eenhoorn congrescentrum
Grote Drumhappening / Drumcircle-Workshop op de scholen-studiedag van het BKB in Nieuwegein voor 225 personen.
Met djembes, conga’s, bastrommels en bellen.
workshops percussie beenhakkers slagwerk
Drumcircle voor Accenture tijdens een personeelsdag op boerderij Mereveld bij Utrecht. Voor 150 personen met gebruik van djembé’s, conga’s, bastrommels en bellen.
boerderij mereveld

Workshop percussie bij een training bij  DSM-Anti-Infectives, opgesteld in een “Arena” van penicilline van 20 miljoen Euro. Voor 50 personen, met djembees, bastrommels, bellen en (Braziliaanse)  tambourims.
DSM
Workshop percussie in de Leeuwenberg-kerk in Utrecht voor 50 personen.
kerk percussie