Foto’s van Drumcircle-Happenings / PercussieWorkshops

Overzicht van de foto-pagina’s van de drumcirkels, workshops percussie en energizers van Beenhakkers Slagwerk. Je kunt hier door scrollen naar de verschillende foto-pagina’s.

1 Slideshow van Diverse foto’s
2 Slideshow van kleinere energizers / workshops
3 Slideshow van Drumcircle-Happenings / PercussieWorkshops met kinderen
4 Slideshow van een workshop met internationale leerlingen ROC-Utrecht
5 Foto’s van grotere bijeenkomsten / workshops.
6 Foto’s van een Familie-vriendelijke Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop Liempde

1 Slidehow diverse foto’s Beenhakkers Slagwerk

Hieronder diverse foto’s van de drumcirkels, energizers en workshops percussie van Beenhakkers Slagwerk.
Het is een slide-show, de foto’s komen allemaal automatisch voorbij. Wil je er sneller doorheen gaan kun je op pijltjes aan de zijkanten van de foto’s klikken.


2 Slideshow kleinere PercussieWorkshops

Slideshow van een aantal foto’s van kleinere Drumcircle-Happenings / PercussieWorkshops  , EnergisersHappenings en  Workshops percussie  van Beenhakkers Slagwerk.
De wat kleinere Drumcircle-Happenings / PercussieWorkshops en energizers percussie kunnen in allerlei soorten ruimtes en locaties gehouden worden, afhankelijk van het aantal deelnemers: een grote huiskamer, een grote (bij)keuken, een zaaltje van een café, vergaderzaaltje, kantoor, kerkje, restaurant, gymzaal, een grote schuur, een groot overdekt terras,  etc.


3 Slideshow Kinderen Drumcircle-Happenings / PercussionWorkshops

Slideshow van een aantal foto’s van onder andere een Drumcircle-Happening / PercussionWorkshop met een grote groep (± 175) kinderen: een complete lagere school van groep 1 t/m groep 8 (of van de kleuterklassen t/m klas 6)
Kids houden heel erg van drummen, trommelen, en drumcircles. Alle kinderen worden aangesproken door Drums.


4 Foto’s workshop ROC-Utrecht internationale studenten

Slideshow met een aantal foto’s van een DrumHappening / drumcirkel-workshop die door Beenhakkers Slagwerk gegeven werd voor zo’n 60 jongeren, internationale studenten van het ROC-Utrecht.
Deze foto’s zijn genomen op een mooie warme zomerdag op het schoolplein voor het ROC aan de Ravellaan in Utrecht, alwaar de DrumHappening / Drumcirkel-workshop plaats vond.


 5 Foto’s Grotere Bijeenkomsten

Foto’s van diverse grotere Drumcircle-Happenings / PercussieWorkshops, en Energizers door Beenhakkers Slagwerk de afgelopen jaren.

Drumcircle-Happenings / PercussieWorkshops voor 250 medewerkers tijdens een in-company studiedag van de Nederlandse Douane in Weert. Gebruikte instrumenten zijn  djembees, congas, bastrommels, bellen en (Braziliaanse) tambourims.

douane weert

Drumcircle-Happening / PercussieWorkshope met djembés, conga’s, bastrommels en bellen voor 250 medewerkers van Zorgcentra de Robijn in hotel Holliday Inn te Leiden

workshop percussie Robijn

Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop op de scholingsdag voor Nederlandse Drukkers, met ongeveer 60 deelnemers. Gebruikte instrumenten waren djembé’s, bastrommels en bellen.

djembe workshop

Opstelling voor de Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop op het Congres van de CIZ in de Eenhoorn te Amersfoort, voor 170 personen. Gebruikte instrumenten waren djembé’s, conga’s, bastrommels en bellen.

eenhoorn congrescentrum

Grote Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop op de scholen-studiedag van het BKB in Nieuwegein voor 225 personen.
Met djembes, conga’s, bastrommels en bellen.

workshops percussie beenhakkers slagwerk

Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop voor Accenture tijdens een personeelsdag op boerderij Mereveld bij Utrecht. Voor 150 personen met gebruik van djembé’s,conga’s, bastrommels en bellen.

boerderij mereveld

Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop bij een training bij DSM-Anti-Infectives, opgesteld in een “Arena” van penicilline van 20 miljoen Euro. Voor 50 personen, met djembes, bastrommels, bellen en (Braziliaanse) tambourims.

DSM

Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop in de Leeuwenberg-kerk in Utrecht voor 50 personen.

kerk percussie

Zolang als het geluidsvolume geen probleem is en de meeste mensen kunnen zitten en elkaar kunnen zien, kan het meestal bijna overal plaatsvinden.


Foto’s Familie-vriendelijke Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop Liempde

Leuke foto’s  van de gezellige Familie-vriendelijke Drumcircle-Happening / Percussieworkshop of DrumWorkshop in het Brabantse Liempde (bij Eindhoven). Muziek-spektakel Liempde van Slag ter gelegenheid van het 60 jarig bestaan van fanfare Concordia.

Op zondagmiddag 26 juni 2016 kon iedereen meedoen en samen muziek maken in de feesttent onder begeleiding van Hans Beenhakkers.  Jong en oud, muzikaal ervaren en ongeoefend, hadden plezier bij het vrij spelen op verschillende percussie instrumenten.
In een Drumcircle-Happening / Percussieworkshop of Drum-Workshop van 2 maal 40 minuten ervoeren de deelnemers op speelse wijze hoe het is om samen muziek te maken zonder dat er precies gezegd wordt wat je moet spelen.

familie drumhappening liempde
familie drumhappening liempde
familie drumhappening liempde
familie drumhappening liempde

Bekijk alle foto’s van de familie Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop in Liempde op Facebook.