Nieuw: Remo HealthRhythms & Drum for Health bij Beenhakkers Slagwerk

Nieuw :”HealthRhythms” bij Beenhakkers Slagwerk: ritme voor de gezondheid.

Muziek dringt door waar woorden niet doorheen komen, wanneer we gescheiden worden door verschillen, en als de kansen zijn tegen ons gekeerd zijn. Ritme en muziek tilt ons op als hopeloosheid de dagen donkerder maakt, als  communicatie stopt, wanneer we verlangen naar verbinding en als we elkaar het meeste nodig hebben.

Hans heeft in 2016 een cursus Drum for Health van Christine Stevens gevolgd. In 2017 gaat Hans een 4-daagse training HealthRhythms van Remo volgen.

HealthRhythms is een groeps drum programma dat ontwikkeld is door REMO. Het is gebaseerd op uitgebreide onderzoeken en praktijk-ervaringen. Het wordt gebruikt in ziekenhuizen, scholen, gemeenschappen en nog veel meer soorten groepen. Onderzoek heeft aangetoond dat dit programma kan bijdragen aan de versterking van het immuunsysteem, het verminderen van stress en burn-out, het verbeteren van stemming, en het stimuleren van de creativiteit en contact-maken.

healthrhythms Remo, drum for health

HealthRhythms opent deuren, verhoogt het gevoel van eigenwaarde en zorgt voor een gezonde actieve bezigheid. Het stimuleert de geest, verhoogt onze creativiteit, maakt ons aan het lachen, en verbindt ons op verschillende manieren. Het maak bruggetjes naar anderen, verhoogt het bewustzijn en versterkt verbindingen.

Meer info over HealthRhythms

Link naar een pagina bij Remo

Nog een link naar een pagina bij Remo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *