Last-Minute Boekingen

Is er op het laatste moment een programma-onderdeel uitgevallen?
Is er kort van tevoren nog een wijziging in het programma gekomen?
Is er iets extra’s in het programma nodig is?
Blijkt in de allerlaatste voorbereidingen dat er nog een enerverend, ontspannend of oppeppende onderdeel mist in het geheel? Of zoek je nog iets “anders” voor een op-korte-termijn te organiseren bijeenkomst?

Een kortere Energizer ,een langere Drumworkshop, of een hilarische Happening kan soms ook nog vlak van tevoren geboekt worden bij Beenhakkers Slagwerk – Trommelen.nu.

Last-Minute: Is het al volgende week?

Soms is er op zeer korte termijn een flexibel programma-onderdeel nodig wat het programma van jouw dag compleet maakt.
Beenhakkers Slagwerk – Trommelen.nu
is gespecialiseerd in last-minute boekingen en kan de activiteit eenvoudig aanpassen aan het bestaande programma. Als er eventueel nog plaats is in de agenda van Beenhakkers Slagwerk – Trommelen.nu kun je eenvoudigweg meteen boeken. De instrumenten en Hans Beenhakkers staan altijd klaar om de deur uit te gaan om een energiek en enthousiaste Energizer , verrassende Happening of een leerzame DrumWorkshop te verzorgen op alle locaties in Nederland, België en aangrenzende gebieden in Duitsland.


Wij hebben het allemaal erg naar ons zin gehad. De Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop was voor velen van ons een hoogtepunt van de avond. Bedankt voor je geweldige inzet. Groet, ook van de collega’s.

Bureau DST

Praktische afhandeling Lastminute

Begeleider Hans Beenhakkers zelf neemt telefonisch met jou de afspraken en details met door.
Je kunt op de offerte-pagina zien welke gegevens je paraat dient te hebben.

lastminute-last-minute

De bevestiging ontvang je bij last-minute boekingen nog dezelfde dag (indien mogelijk binnen het uur, of enkele uren) per email .

Afwijkende mogelijkheden of varianten van de programma’s van Beenhakkers Slagwerk – Trommelen.nu. zijn altijd bespreekbaar.

Links

Kijk ook op de pagina Klantenservice.