last-minute

Is er op het laatste moment een programma-onderdeel uitgevallen?
Is er kort van tevoren nog een wijziging in het programma gekomen?
Is er iets extra’s in het programma nodig is?
Blijkt in de allerlaatste voorbereidingen dat er nog een enerverend, ontspannend of oppeppende onderdeel mist in het geheel? Of zoek je nog iets “anders” voor een op-korte-termijn te organiseren bijeenkomst?

Een kortere energizer ,een langere drumcircle percussie-workshop, of een hilarische Happening kan vaak ook op nog vlak van tevoren geboekt worden bij Beenhakkers Slagwerk!

Last-Minute: Is het al volgende week?

Soms is er op zeer korte termijn een flexibel programma-onderdeel nodig wat het programma van jouw dag compleet maakt.
Beenhakkers Slagwerk
is mede gespecialiseerd in last-minute boekingen en kan de activiteit eenvoudig aanpassen aan het bestaande programma. Als er plaats is in de agenda van Beenhakkers Slagwerk kun je eenvoudigweg meteen boeken. De instrumenten en Hans Beenhakkers staan altijd klaar om de deur uit te gaan om een energiek en enthousiaste Energizer , verrassende Happening of een leerzame Drumcirkel-percussieworkshop te verzorgen op alle locaties in Nederland, België en aangrenzende gebieden (bv Duitsland).

lastminute-last-minute

Praktische afhandeling
Begeleider Hans Beenhakkers zelf neemt telefonisch met jou de afspraken en details met door.
Je kunt op de contact-pagina zien welke gegevens je paraat dient te hebben.

De bevestiging ontvang je bij last-minute boekingen nog dezelfde dag (indien mogelijk binnen het uur, of enkele uren) per email als pdf-bestand, waarna je deze ondertekend terug kunt scannen & mailen .

Afwijkende mogelijkheden of varianten van de programma’s van Beenhakkers Slagwerk zijn altijd bespreekbaar. Daarvoor kun je via de contactpagina contact opnemen.