percusie

Verkeerde spellingspagina percusie / foute spelling.

Bedoeld voor mensen die spellingsfouten gemaakt hebben met het zoekwoord percussie (op deze hele pagina staat steeds ‘percusie’ ipv ‘percusie’).
Andere varianten zijn bv.:
perkussie, perkussi, perkusie, perkusi, percussi, percusi, perkussi, perkusi, persussie, persusie, persussi, persusi, percussion, percusion, perkussion, perkusion, boomwekkers, boemwekkers, bhoomwekkers, boemwhackers, boomwakkers, boomwackers, bomwakkers, djembé, djimbé, djembée, djembee, djembees, djimbee, djimbees, djambee, djambees, jembee, jembees, konga, kongas, bonga bongas bonga’s worksjop, worksjops, werkshop, werkshops, werksjop, werksjops

Kijk voor volledige en meer informatie op de pagina’s uit de menubalk hierboven
(op de rest van deze pagina staat steeds ‘percusie’ ipv ‘percussie’)

PERCUSIE-WORKSHOP

Een veelzijdig inzetbaar gebeuren, waarbij alle deelnemers actief ervaren hoe het is om in een muzikaal team / orkest te zitten. Een groep wordt begeleid om met eenvoudig bespeelbare ritme-instrumenten, in korte tijd samen een goed-klinkend muzikaal geheel neer te zetten. Dit gebeurt op locatie, met instrumenten die meegebracht worden door Beenhakker Slagwerk. De nadruk ligt in de workshop op de onderlinge samenwerking en de beleving hiervan.
Zowel ter ontspanning en/of als leerzame activiteit mogelijk.Iedereen kan meedoen, alle deelnemers krijgen een echt muziekinstrument, en er wordt gezamenlijk een eindresultaat behaalt, waar ieders medewerking voor nodig is. Kan naar keuze gegeven worden als een inzicht-gevende en leerzame samenwerkings-ervaring, als een “ontspannende-inspanning” met een vrolijke noot, of als een combinatie hiervan.

Al snel blijkt dat voor het samen musiceren dezelfde voorwaarden nodig zijn als voor het goed functioneren van een bedrijf/organisatie.
Een goede onderbreking van de gangbare manier van werken: U zult al snel merken dat nadenken vooral storend werkt op het samen muziek maken.
Ontzettend leuk om te doen en samen mee bezig te zijn, met bovendien een verrassend eindresultaat
Na afloop zult U het begrip “samenwerking” en uw collega’s vanuit een nieuw perspectief bekijken.

MOGELIJKHEDEN

-leerzaam & inzichtgevend of/en ontspannend & energie-gevend
-naar wens kan een link gelegd worden naar situaties en/of de gang van zaken binnen de organisatie

-afsluiting van de workshop d.m.v. spelen van de gehele ritme-compositie of evt. een presentatie

-de percusieworkshop is heel geschikt als onderdeel, opening of afsluiting van bv.: trainingen, studiedagen, conferenties, congressen, symposia, cursussen, personeelsdagen, bedrijfsuitjes en diverse groepsbijeenkomsten
-in overleg is voor bijna iedere denkbare situatie, groep, gelegenheid of lokatie een workshop te organiseren

PRAKTIESE INFORMATIE
-Groepen van 9 tot 750 personen

-workshop percusie: lengte 30/45, 60,75 2×40 of 2×55 minuten
-energizer boomwhackers: lengte 15 tot 30 minuten
-“Funshop”: zuiver en alleen voor het plezier en ontspanning met elkaar

-Proces-gerichte-workshops: voorbeelden: eigen initiatief- of creativiteit-workshop bijvoorbeeld ter observatie en/of nabespreking van de processen van samenwerken, leidinggeven, volgen enz. Alleen voor kleine groepen tot ± 24 personen, minimaal 90 minuten.

-Workshop speciaal-tema en/of op-maat
-Partyworkshops: 3,4, 5 of 6 x 25 minuten workshop tijdens een groot feest, voor een gedeelte van de gasten

Hans Beenhakker is als percusie-docent (docerend musicus) afgestudeerd aan het Hilversums Conservatorium, en heeft studiereizen gemaakt naar Cuba en West-Afrika.
Vanuit studie psychologie geïnteresseerd in werken met groepen mensen en groepsprocessen. Heeft 15 jaar ervaring in het geven van percusie-workshops, -lessen, en cursussen aan de meest uiteenlopende groepen mensen.
Heeft sinds 1994 een eigen bedrijf in workshops en cursussen percusie, en was daarnaast ook vele jaren leider van de band Rumbanana , een 5-mans formatie die Salsa, Son, Merengue en Zuid-Amerikaanse muziek speelt.