mogelijkheden

Hieronder vind je de verschillende mogelijke programma’s bij Beenhakkers Slagwerk. Voor zowel de Energizers en Happenings als voor de Drumhappenings / Drumcircle-workshops of teambuilding,  voornamelijk tijdsduur, aantal deelnemers en locaties.

-TIJDSDUUR
Een energizer met boomwhackers, clappyhappy of body-percussion is mogelijk in lengtes van 15, 20 of 30minuten (langer of korter in overleg mogelijk).
Een drumcircle-percussieworkshop is standaard 60 of 2x 40 minuten. In overleg is hiervoor ook 45 of 2×55 minuten mogelijk.
Langere programma’s zijn mogelijk, bijvoorbeeld met een drumcirkel: tot 2 of 3 uur of tot een heel dagdeel.

-AANTAL DEELNEMERS
Alle programma’s en sessies zijn mogelijk voor groepen van rond de 10 tot een paar honderd personen of meer. Groepen met minder deelnemers zijn in overleg mogelijk. Één en ander is ook afhankelijk van de soort bijeenkomst, de locatie, zaal-inrichting, soort groep, plaatsing in het programma etc.
Een hele grote groep is mogelijk met een energizer met boomwhackers of body-percussion, tot wel 1200 of meer personen.


“Heel heel hartelijk dank voor de geslaagde workshop gisteren – wij hebben met z’n allen heel veel plezier gehad(!) en uw stem heb ik nog lang nagehoord in mijn hoofd, in de goede zin van het woord :-))). “

HP / Hewlett-Packard

-LOCATIES
Beenhakkers Slagwerk werkt in overleg op locaties door heel Nederland en België, en aangrenzende gebieden in Duitsland.
Voor een drumcircle en een percussieworkshop zijn er stoelen nodig voor (in ieder geval een groot deel van) de deelnemers. Bij een aantal energizers of happenings kunnen alle deelnemers ook staan.
(NB: Beenhakkers Slagwerk werkt alleen OP locatie en heeft zelf geen locatie)

mogelijkheden percussieworkshops

Interne links:
Kijk ook op de pagina’s Wat is het aanbod?, Voor-iedere-Groep en Waar? op welke Locatie?