Tijdsduur en aantal Deelnemers

Hieronder vind je de verschillende mogelijke bij de programma’s van Beenhakkers Slagwerk. Voor zowel de Energizers en Happenings als voor de Vernieuwde PerucssieWorkshop / Drumcircle-Happening of teambuilding. Het gaat voornamelijk om de tijdsduur, het aantal deelnemers en mogelijke locaties.

Tijdsduur

Een energizer met boomwhackers, clappyhappy of body-percussion is mogelijk in lengtes van 15, 20 of 30minuten (langer of korter in overleg mogelijk).
Een Drumcircle-Happening / PercussieWorkshop is standaard 60 of 2x 40 minuten. In overleg is hiervoor ook 45 min of 2×55 minuten mogelijk.

Ook langere programma’s zijn mogelijk, bijvoorbeeld met een Drumcircle-Happening : tot 2 of 3 uur of tot een heel dagdeel.

Aantal Deelnemers

Alle programma’s en sessies zijn mogelijk voor groepen van rond de 10 tot een paar honderd personen. Groepen met minder deelnemers zijn in overleg mogelijk. Een en ander is ook afhankelijk van de soort bijeenkomst, de locatie, zaal-inrichting, soort groep, plaatsing in het programma etc.

Een hele grote groep is mogelijk met een energizer met Boomwhackers (tot wel 1200 of meer personen) of met Body-percussion (geen maximum).


“Heel heel hartelijk dank voor de geslaagde workshop gisteren – wij hebben met z’n allen heel veel plezier gehad(!) en uw stem heb ik nog lang nagehoord in mijn hoofd, in de goede zin van het woord :-))). “

HP / Hewlett-Packard

mogelijkheden percussieworkshops

Interne links

Kijk ook op de pagina’s
Wat is het aanbod?
Voor-iedere-Groep
Waar? op welke Locatie?