Presentator en Entertainer Hans Beenhakkers

Ik kan ook uw programma presenteren en/of aan elkaar praten. Dit doe ik op een luchtige en ongedwongen manier, en met veel humor en improvisatie. Ik spreek mensen uit het publiek aan, ga de interactie met ze aan en ben zeer flexibel.

Hans Beenhakkers, presentator,  entertainer, enthousiasmator

Presentator en Entertainer

Zowel als workshop/energizer begeleider als als bandleider heb/had ik ook vaak de microfoon voor mijn neus als er op de bijeenkomst iets onverwacht gebeurde of anders liep dan gepland. Dan communiceer ik de aanwijzingen /oplossing op een luchtige manier met humor. Ik heb een grote ervaring met het inspelen op onvoorziene omstandigheden en gebeurtenissen.

Actieve onderdelen tussendoor

Een leuke mogelijkheid is om tijdens het presenteren om korte onderdelen van diverse energizers in te zetten , om het publiek enthousiast, betrokken en actief te krijgen.

Geschiedenis

Als zanger van een band heb ik al vroeg ervaring opgedaan in het toespreken van publiek. Zowel op feesten, bruiloften als bij café’s en festivals.

Het verhaal gaat dat Urbanus van Anus eerst ook zanger van een band was. Maar hij praatte zoveel met het publiek tussen de nummers door dat hij uit de band gezet werd, en cabaretier geworden is. Dat had mij ook kunnen gebeuren, maar ik was ook de leider van de band, dus ze konden mij er niet uit zetten :-)

Bij een energizer of workshop ben ik zelf vaak even de presentator die iedereen op zijn plaats moet krijgen, of kort het programma vertelt.
Als bandleider/zanger met de microfoon voor zijn neus, heb ik vroeger menig feestje of bruiloft aan elkaar gepraat, vaak omdat de ceremoniemeester er geen ervaring mee had.