Aanbod en Programma’s

Beenhakkers Slagwerk heeft een gevarieerd aanbod, van Energizers, Drumcircle-Happenings/PercussieWorkshops en een workshop Trommelen en Gezondheid met o.a. percussie, boomwhackers, bodypercussion, clappyhappy en/of stem.
Dit alles kan plaatsvinden óp jouw locatie, voor ieder soort  groep.

Doen, ervaren en plezier in het Aanbod Energizers van Beenhakkers Slagwerk

In een kortere energizer boomwhackers, een energizer clappyhappy , een energizer bodypercussion of een energizer emmer-trommelen staan zelf-doen, ervaren en plezier voorop. In korte tijd ervaart de groep hoe het is om samen muziek te maken. Er wordt meestal al genoeg gepraat gedurende de rest van de dag en iedereen zit meestal al genoeg in het hoofd: denken en serieus-zijn. “Nu even tijd voor iets heel anders!” , “And now for something completely different!”

BeenhakSlagwDeelnemers

Vernieuwde PercussieWorkshop / Drumcircle-Happening

Een Drumcircle-Happenings/ Vernieuwde PercussieWorkshops is voor veel mensen een totaal nieuwe ervaring. Er wordt weinig tot niets uitgelegd, er wordt weinig gesproken, er wordt voornamelijk gespeeld en muziek gemaakt, en er wordt veel gelachen. Er wordt voornamelijk gefocust op “hoe” je kunt spelen, niet op “wat’ je zou moeten spelen. Door het “spelen zelf” ervaren de deelnemers  gaandeweg hoe je samen muziek maakt, en hoe je als groep ook (of misschien zelfs “juist”) zonder te praten in korte tijd bij elkaar uit kunt komen. Iedereen kan gewoon zijn wie ‘ie is, en ieder kan met zijn eigen specifieke kwaliteiten en vaardigheden op zijn eigen manier bijdragen aan de groep.

Geschikt voor onder andere:

Deze Vernieuwde PercussieWorkshop / Drumcircle-Happening is voor werkelijk alle soorten groepen geschikt, ook voor ouderen en mensen met lichamelijk of geestelijke beperkingen.


“Het was echt een succes gisteravond! Je wist de zaal goed mee te krijgen. We hebben alleen nog maar enthousiaste reactie mogen ontvangen.”

Rabo-bank Breda

Vaak zijn “gewoon” ontspannen ervaren, en in het hier & nu zijn de beste bron van informatie en leren. Hans Beenhakkers heeft de expertise en ervaring in huis om mensen op die plaats te brengen: uit het hoofd, ín de ervaring en in het hier & nu, en daar helemaal aanwezig te zijn, dáár waar er (vanzelf en zonder moeite) écht geleerd kan worden.
Doe  mee en laat je verassen!

Interne links voor verder lezen

Kijk ook op de pagina’s
V
oor-iedere-Groep
Waar?-Welke lokatie’s?
Mogelijkheden